ONTDEK DE ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

Al uw wensen zijn mogelijk! Dit komt doordat wij creatief zijn met allerlei soorten materialen zoals, hout, beton en andere natuurlijke materialen.

Patrick Snoeren is niet alleen creatief met materialen, maar ook met de ruimtes in uw huis. Ieder hoekje of een gedeelte met een afwijkende afmeting is geen probleem. Dit lossen wij graag op met maatwerk.

De meeste mensen hebben vaak geen idee wat zij willen met het interieur en vragen daarom hulp of doen inspiratie op in interieurwinkels. Dit is bij Patrick Snoeren niet nodig, omdat wij u voorzien van de nodige inspiratie en kennis over alle producten. Wij brengen uw wensen en onze kennis samen in een ontwerp.

Bent u niet direct tevreden over het ontwerp? Dan passen wij het ontwerp aan tot dat iedereen wel tevreden is. Bekijk voor meer inspiratie ons portfolio. Hier vind u onder andere luxe badkamers, luxe uitgevoerde keukens, handige maatwerk kasten, meubels en onze specialiteit stalen kozijnen. Heeft u een andere project dat buiten de boven genoemde categorieën valt? Dat is geen probleem voor Patrick Snoeren. Wij helpen u namelijk graag met al het maatwerk op het gebied van interieurbouw.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP

INTERIEUR OP MAAT

Wij voorzien onze klanten van een uniek en luxe interieur in combinatie met de beste materialen.

Vaak maken wij gebruik van natuurlijke materialen en tinten. Dit combineren wij met een persoonlijke touch aan iedere ruimte, zodat u zicht direct thuis voelt in uw eigen huis. Bent u nieuwsgierig worden hoe wij dit doen? Neem dan contact met ons op.

IEDER PROJECT IS UNIEK

Patrick snoeren biedt het complete plaatje voor al uw interieur aanpassingen en zorgt voor een nieuwe persoonlijke beleving in uw huis.