Sanitair

Wilt u geen standaard sanitair? Maar een exclusieve op maat gemaakte badkamer? Dan realiseert Patrick Snoeren deze graag voor u. Wij zorgen voor inspiratie, een ontwerp en maatwerk waarin design een belangrijke rol speelt.

BEKIJK HET PORTFOLIO

EEN BADKAMER OP MAAT

Een badkamer op maat in laten richten aan de hand van uw wensen, stijl en trends dat is wat Patrick Snoeren u te bieden heeft. U krijgt hierdoor een unieke badkamer met een persoonlijke tint.

Veel mensen hebben vaak al een idee of weten al wat ze mooi vinden, maar uiteindelijke moeten al deze ideeën tot uiting komen. Vaak ontbreekt er dan een concreet ontwerp, de middelen en een persoon die alle werkzaamheden uit kan voeren. Patrick Snoeren ontzorgt u op al deze vlakken en zorgt voor het gewenste resultaat.  Door de jaren heen zijn er al veel functionele en vooral mooie badkamers ontworpen en verwezenlijkt. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons ontwerpproces en opgeleverde porjecten? Klik dan op de onderstaande button.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP

PUUR GENIETEN

Een badkamer met alle gemakken die helemaal op u is afgestemd. Wat wilt u nog meer?

Wastafels

Wilt u niet de gehele badkamer veranderen, maar een bepaald gedeelte of een badkamermeubel zoals bijvoorbeeld een wastafel? Dan is dat ook mogelijk bij Patrick Snoeren. Wij stemmen dan alles af op uw huidige badkamer en maken er een mooi geheel van.

WC’s

Is het kleinste kamertje van het huis toe aan een renovatie of wilt u totaal iets nieuws? Wij bieden u daarvoor graag inspiratie of pakken uw wc grondig aan.

Ons huis is voorzien van stalen kozijnen met schuifdeuren en dit heeft een heel ander aanzicht gegeven aan ons huis. Alles is perfect op maat gemaakt en nu kunnen we nog jaren genieten van onze nieuwe look.

Johan ten Berge

Het resultaat is echt prachtig en van hoge kwaliteit doordat alles netjes is afgewerkt. Onze woonkamer en keuken kunnen nu weer jaren vooruit!

Annet van der Sanden

Al uw ideeën en wensen kunnen tot uiting komen met onze hulp. Van ontwerp tot het uitvoeren van de werkzaamheden alles wordt voor u geregeld!

Wij gaan graag met u om tafel om al uw wensen te bespreken en om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wanneer dit duidelijk is ontvangt u van ons een passende offerte. Wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!