Keukens

Bent u op zoek naar een keuken op maat die ontworpen is op basis van de nieuwste trends? Heeft u andere specifieke wensen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij werken veel met natuurlijke materialen en luisteren goed naar de wensen van de klant.

BEKIJK HET PORTFOLIO

BENT U OP ZOEK NAAR EEN KEUKEN OP MAAT?

Een keuken is een belangrijk onderdeel van uw huis, omdat u daar dagelijks gebruik van maakt. U wilt dan ook een keuken waarbij u uzelf prettig voelt en waarmee u goed uit de weg kan.

Wanneer u geen standaard keuken wil, maar kiest voor een keuken op maat dan moet deze geschikt zijn voor u of het hele gezin. Aan de hand van uw wensen maken wij een ontwerp en richten wij de keuken in op de meest praktische manier. Denk hierbij aan de werkruimtes, spoelbakken, keukenapparatuur en wat voor kookstel u graag zou willen gebruiken. Naast de praktische indeling mag het aanzien van de keuken niet achter blijven. Wij maken daarom vooral gebruik van veel verschillende soorten hout. Dit is dan ook goed zichtbaar in ons portfolio.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP

INSPIRERENDE KEUKENS

Voor keuken inspiratie, trends of advies over materiaal en kleurgebruik kunt u terecht bij Patrick Snoeren.

Strak of landelijk design

Ieder huis en omgeving zijn verschillend en daarom is het belangrijk om de juiste stijl te kiezen die bij uw uzelf, uw huis en omgeving past. Bij bouw en interieur Patrick Snoeren geven wij hier graag advies over. Wij zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt en geniet van uw nieuwe keuken.

Natuurlijke materialen

Bij onze op maat gemaakte keukens maken wij vaak gebruik van natuurlijke materialen zoals hout of andere gesteentes.

Ons huis is voorzien van stalen kozijnen met schuifdeuren en dit heeft een heel ander aanzicht gegeven aan ons huis. Alles is perfect op maat gemaakt en nu kunnen we nog jaren genieten van onze nieuwe look.

Johan ten Berge

Het resultaat is echt prachtig en van hoge kwaliteit doordat alles netjes is afgewerkt. Onze woonkamer en keuken kunnen nu weer jaren vooruit!

Annet van der Sanden

Keukens zijn er in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar, maar bij bouw en interieur Patrick Snoeren vinden wij het vooral belangrijk dat een keuken goed bij uw situatie past.

Wilt u daarom graag voorzien worden van de juiste kennis en inzichten op het gebied van keukens? Dan helpt bouw en interieur Patrick Snoeren u graag met het maken van juiste keuzes. Neem voor meer informatie contact met ons op.