Maatwerk kasten

Bent u toe aan extra opbergruimte? Of zou u graag ruimtes optimaal willen benutten? Dan bent u bij Patrick Snoeren aan het goede adres. Wij zorgen door middel van maatwerk kasten dat iedere ruimte volledig wordt benut.

BEKIJK HET PORTFOLIO

MAAK OPTIMAAL GEBRUIK VAN RUIMTES IN UW HUIS

Laat geen ruimte onbenut door slimme en praktische toepassingen in uw slaapkamer, zolder of waar dan ook in huis. Naast de praktische kant van de maatwerk kasten, zien deze er strak uit en is alles netjes opgeruimd.

Of het nu om kleine, grote, vierkante of langwerpige kamers gaat, dat is voor ons geen enkel probleem. Binnen de maatwerk kasten zijn er namelijk geen standaarden. Alles is op maat gemaakt en naar uw wensen vervaardigd. Bent u daarom benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Klik dan op de onderstaande button en bekijk al onze voorbeelden. Vergeet hierbij niet dat bijna niets onmogelijk is.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP

OPGERUIMD STAAT NETJES

Met de op maat gemaakte kasten krijgt u een opgeruimd gevoel.

Open kasten

Wilt u niet dat iedere kast gesloten is? Geef dit dan aan en we ontwerpen een kast naar al uw wensen. Een open kast kunt u bijvoorbeeld decoreren met allerlei accessoires of geef er een persoonlijke tint aan. Wij voorzien u hierin graag van advies.

Opslag kasten

Dit soort kasten worden vooral gebruikt voor praktische redenen, namelijk voor opslag.  Heeft u vragen over uw eigen mogelijkheden? Neem dan contact op.

Het resultaat is echt prachtig en van hoge kwaliteit doordat alles netjes is afgewerkt. Onze woonkamer en keuken kunnen nu weer jaren vooruit!

Annet van der Sanden

Ons huis is voorzien van stalen kozijnen met schuifdeuren en dit heeft een heel ander aanzicht gegeven aan ons huis. Alles is perfect op maat gemaakt en nu kunnen we nog jaren genieten van onze nieuwe look.

Johan ten Berge

Bent u op zoek naar iemand die een kast precies op maat kan maken? Dan komt Patrick Snoeren u graag helpen. De kast kan direct ingemeten worden en in overleg met u komen we samen tot het mooiste ontwerp.

Daarna is het aan ons om de kast perfect af te werken en is het aan u om alles netjes op te bergen. Heeft u interesse? Maak dan een afspraak maken want wij komen graag bij u langs.