TRAPPEN | MEUBELS | 3D IMPRESSIES

Wilt u een spectaculaire trap, een uniek meubelstuk of wilt u een 3D impressie laten maken van een gedeelte van uw huis? Dan is dat mogelijk bij Patrick Snoeren. Wij zorgen ervoor dat uw trap of een exclusief meubelstuk een blikvanger wordt.

BEKIJK HET PORTFOLIO

CREËER  BLIKVANGERS IN HUIS

Upgrade uw trap of geef uw huis meer exclusiviteit door meubels op maat de laten maken die perfect afgestemd zijn op uw huis.

Een trap is een verbindingsstuk tussen onder en boven die vaak al snel zichtbaar is in uw huis. Wanneer u de rest van uw huis verbouwd dan kan de trap ook vaak niet achterblijven. Patrick Snoeren maakt daarom een echte blikvanger van uw trap. Dit zelfde gebeurt ook bij de meubels die speciaal op maat worden gemaakt. De meubels worden ontworpen aan de hand van uw wensen en in de stijl die past bij uw huis. Vind u het lastig om uzelf voor te stellen hoe de veranderingen eruit komen te zien? Laat dan een 3D impressie maken en krijg een duidelijk beeld van de mogelijke uitkomst.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP

MEUBELS OP MAAT

Een meubel wat nergens anders te verkrijgen is maakt uw huis uniek

3D impressies

Keuzes maken voor de renovatie van uw eigen huis blijft lastig en vooral wanneer u de ideeën zelf niet goed kunt visualiseren. Om de mensen te helpen bij het schetsen van een duidelijk beeld maken wij gebruik van de 3D technologie. Hiermee kunnen wij u een goede eerste indruk geven van de mogelijke uitkomst.

Overloop en trappen

Wij pakken graag u complete overloop aan, zodat het grote geheel mooi op elkaar aansluit. Wij spelen in op de wensen van de klant en baseren daar het ontwerp op met de onderbouwing voor de materiaal keuzes.

Het resultaat is echt prachtig en van hoge kwaliteit doordat alles netjes is afgewerkt. Onze woonkamer en keuken kunnen nu weer jaren vooruit!

Annet van der Sanden

Ons huis is voorzien van stalen kozijnen met schuifdeuren en dit heeft een heel ander aanzicht gegeven aan ons huis. Alles is perfect op maat gemaakt en nu kunnen we nog jaren genieten van onze nieuwe look.

Johan ten Berge

De mogelijkheden zijn oneindig en we vinden het leuk om u een stukje exclusiviteit te kunnen bieden.

Wij maken al uw meubels zoals, tafels, stoelen of tv meubelen vakkundig op maat. De meubels zijn tot op de millimeter nauwkeurig en sluiten perfect aan op uw interieur. Bent u benieuwd of uw wensen werkelijkheid kunnen worden? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u!