STALEN KOZIJNEN

Stalen kozijnen op maat voor binnen en buiten zorgen voor een unieke uitstraling. De mogelijkheden en toepassingen ervan zijn oneindig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kozijnen, ramen, deuren en scheidingswanden.

BEKIJK HET PORTFOLIO

STALEN KOZIJNEN OP MAAT

Door stalen kozijnen, deuren, ramen, scheidingswanden of vouwwanden te plaatsen krijgt uw huis of kantoor een compleet andere uitstraling.

Patrick Snoeren maakt alle stalen kozijnen, ramen, deuren en scheidingswanden op maat in iedere gewenste situatie en denkt graag mee over de praktische toepassingen. Met de tijdloze uitstraling van de stalen kozijnen creëert u  een robuust en modern aanzicht. Heeft u te maken met een nieuw of een pand met wat meer karakter? Dat is geen probleem want het ontwerp blijft tijdloos en voegt karakter toe aan ieder huis of kantoorpand.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP

MAN VAN STAAL

Door de jaren heen heeft Patrick Snoeren zich specialist gemaakt in het werken met staal. Bekijk daarom het portfolio voor alle opgeleverde projecten met staal.

Stalen kozijnen voor buiten

Het voordeel van stalen kozijnen voor buiten is dat het sterk materiaal en onderhoudsarm is. Daarnaast zorgt het staal in combinatie met het glas voor en goede isolatie en gaan de kozijnen veel langer mee dan houten kozijnen.

Stalen kozijnen voor binnen

Stalen deuren, ramen of scheidingswanden in uw eigen huis of kantoorpand zorgen voor een stoere en elegante industriële look.

Het resultaat is echt prachtig en van hoge kwaliteit doordat alles netjes is afgewerkt. Onze woonkamer en keuken kunnen nu weer jaren vooruit!

Annet van der Sanden

Ons huis is voorzien van stalen kozijnen met schuifdeuren en dit heeft een heel ander aanzicht gegeven aan ons huis. Alles is perfect op maat gemaakt en nu kunnen we nog jaren genieten van onze nieuwe look.

Johan ten Berge

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om stalen kozijnen. Vertel ons daarom al uw wensen en wij leveren u een compleet ontwerp op maat.

Nadat het ontwerp is goedgekeurd maken wij met u een afspraak voor het plaatsen van de stalen kozijnen. Afhankelijk van de grote van de klus communiceren wij duidelijk de duur van het project. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!